Pfffff, vermoeiend hoor! - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Jannie Deure - WaarBenJij.nu Pfffff, vermoeiend hoor! - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Jannie Deure - WaarBenJij.nu

Pfffff, vermoeiend hoor!

Door: wilenjannie

Blijf op de hoogte en volg Jannie

27 Maart 2012 | Verenigde Staten, Chicago

Vanmorgen vertrokken 08.15 uur, Jullie kennen me, we moesten 1,5 uur van te voren aanwezig zijn op Schiphol. Wil begon bij Joure al in te houden. Inderdaag we waren wat vroeg op Schiphol, maar voldoende tijd voor een ouderwets lekker bakkie koffie. Geen vertraging dus effe ruim 9 uur 's avonds landen we. We werden opgepikt door een taxibusje van het hotel. Gegevens voor de camper lagen bij de desk en nu zit ik aan een biertje (Heineken) en Wil aan de cola (die anders smaakt). Bij jullie is het nu 01.30 en hier is het nog maar half zeven. Morgenochtend worden we om 06.30 uur plaatselijke tijd opgepikt. Helaas Chicago by night wordt het niet, we zijn te moe.

• 27 Maart 2012 - 10:07

Els:

hahaha, cola is ook aangepast per land naar de gemiddelde suiker inname;p dus er zal wel net eenandere samenstelling van de cola zijn. Mooi dat jullie goed zijn aangekomen. dikke kus!

• 28 Maart 2012 - 08:24

Michel:

Goede reis verder, hier nog steeds droog en erg groeizaam weer! have fun
    Proost!

• 28 Maart 2012 - 11:28

Karin:

Beel plezier!

• 28 Maart 2012 - 11:29

Karin:

Bedoel natuurlijk: veel plezier, ga jullie zeker volgen. Vee liefs Karin.

• 28 Maart 2012 - 12:11

John:

Mooi dat jullie goed aangekomen zijn, veel plezier en doe voorzichtig