de camper - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Jannie Deure - WaarBenJij.nu de camper - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Jannie Deure - WaarBenJij.nu

de camper

Door: wilenjannie

Blijf op de hoogte en volg Jannie

28 Maart 2012 | Canada, Ottawa

' s morgens om 2 uur wakker, 3 uur, 4 uur en om 5 ben ik er maar uit gegaan. Om half 6 zou de Shuttle bus ons halen. Gelukkig had Wil brood gesmeerd voor een weeshuis, dus we zijn vandaag begonnen met een lekker broodje kaas.
De chauffeur van ons motel maakt zich ongerust. Jullie worden toch niet vergeten? Laatste keer zijn er mensen blijven staan. Dus toch maar even gebeld. In een ander hotel zijn nog een 'paar' mensen, deze gaan ook mee! we worden weggebracht.
Een 'paar' mensen blijken nog 24 andere stellen te zijn. Dus een grote reisbus vol voornamelijk 'oude vellen en gebakkies'.
We kijken elkaar eens aan: ......... horen we daar ook bij? Ja dus!
Eindelijk vertrekt de bus (een drie kwartier te laat). Ergens onderweg verliezen we weer een uur, het is 11 uur als we bij de fabriek aankomen.
Ik krijg koffie, Wil krijgt een instructiefilm tezien, de rollen zijn duidelijk.
En dan: we moeten onze bagage pakken. Staan allemaal achter een witte streep. We wachten. Wil heeft zijn rugzak op zijn rug, de grote tas links en de kleine rechts. Ik heb mijn schoudertas over mijn hoofd heen en aan de andere kant de computertas. Links de kleine rolkoffer en rechts de grote.
Sommigen worstelen nog met hun grote koffers en dan klinkt het startschot......... we rennen........ en wij winnen! We hebben de grootste camper, met 7-8 slaapplaatsen een slide-out keuken/zithoek en een slide-out slaapkamer. Een oven, een micro-wave, een driepits gasstel, een flatscreen TV in en uit het aanrecht glijdend, een douche, een aparte wc, en... en....
33 feet lang, 12 feet high and 10 feet wide!

Om twee uur vertrekken we, Wil rijdt, ik maak het bed op, ruim de koffers uit en de kasten in, breng nog een broodje, open de cola, geef een snoepje, maak een twix open, gaan nog even langs Grand Bend om de zon in lake Huron te zien zakken.
Om half 9 zijn we bij cousin Jeannette en haar man Scott. Er is nog wat warm eten en Scott vond het een goed excuus om naar de liqoeurstore te gaan. Tenslotte verdiende ik een goed glas wijn en Wil een lekkere whiskey. Het werd 12 uur.

Schneider Wil versus Jannie 6 - 11

• 28 Maart 2012 - 15:57

Cousin Alice:

.... en toen en toen? Wat een cliffhanger!
    En om nou zo hard te hollen voor zo'n giga-camper en dan maar zo'n klein rotstukkie te rijden... Jullie je lol. Ik wacht in spanning op het vervolg. Groetjes uit zomers Arnhem, doei!

• 28 Maart 2012 - 17:02

Els:

hahahahah, jezus wat n ding mam! super mooi eigenlijk ook;p wat een avontuur gaan jullie tegemoet;p hele dikke kus!

• 28 Maart 2012 - 17:19

John:

Was zeker wel lastig om die megasprint te winnen van al die gebakkies!!
    Wel de moeite waard trouwens kekke kar!

• 28 Maart 2012 - 18:40

Arjan:

echt groot.Geniet maar lekker van jullie trip. De groeten uit Zuidbroek

• 28 Maart 2012 - 20:45

Rita:

Wouw.....wat een super camper! Een compleet huis op de weg. Dat maakt het zeker makkelijker om volop te genieten. Veel plezier.

• 28 Maart 2012 - 21:14

Reinie:

Tjonge dat is pas een camper, je kunt met Wil zelfs verstoppertje spelen. Veel plezier nog en geniet ervan.